YT embed broken with the site upgrade?

Tell us what you think! This forum is here to serve the Cougar hobby, we need your help to make it better.
Post Reply
User avatar
1969XR7Vert
Registered Member
Posts: 3527
Joined: 24 Dec 2010, 06:52
Location: Brick, NJ

YT embed broken with the site upgrade?

#1

Post by 1969XR7Vert » 17 Mar 2017, 11:20

Searched for posts mentioning this problem but did not find any. You guys aware? Thanks.
Isabel, the realization of a seven year long dream:



Canted--Texan on the351cforum: "One of my most impressive attributes is that.......a lot of people don't like me.....or the horse I rode in on"

User avatar
jays
Site Admin
Site Admin
Posts: 225
Joined: 23 Dec 2010, 14:16
Location: Oregon, USA

Re: YT embed broken with the site upgrade?

#2

Post by jays » 17 Mar 2017, 12:52

It does look broken. I'll put it on my to-do list and reply to this thread with updates. Thanks for letting us know.
Allergic to Cats

User avatar
jays
Site Admin
Site Admin
Posts: 225
Joined: 23 Dec 2010, 14:16
Location: Oregon, USA

Re: YT embed broken with the site upgrade?

#3

Post by jays » 17 Mar 2017, 14:16

Here's a test video:
Allergic to Cats

User avatar
Blitz
Registered Member
Posts: 978
Joined: 08 Nov 2011, 13:02
Location: Salem, OR

Re: YT embed broken with the site upgrade?

#4

Post by Blitz » 17 Mar 2017, 14:40

Hey, I recognize that one :D
-Andrew Chenovick
Photo/Video guy for WEST COAST CLASSIC COUGAR, INC.
Side Gig: FLYING A PHOTOGRAPHY


RIDES:
-1968 Mercury Cougar: original family owned, Polar White, 289-2V, auto, AC / "Snowball" view project thread
-1973 Opel Manta: 1.9L, 5-speed (restored)
-1991 Mazda Miata: fun driver
-1986 Volvo 240: dependable beater / "Goldilocks"
-1992 Volvo 240 wagon: classy hauling machine

User avatar
jays
Site Admin
Site Admin
Posts: 225
Joined: 23 Dec 2010, 14:16
Location: Oregon, USA

Re: YT embed broken with the site upgrade?

#5

Post by jays » 17 Mar 2017, 14:53

Yeah, I thought that one might be familiar to most of you, but I didn't want to use some random cat video to test my fix. :)

It appears I have Youtube working now. Although the videos themselves should work without doing so, you may need to clear your browser cache to benefit from the CSS I added that makes the videos responsive (resize on different devices).
Allergic to Cats

Post Reply